Veb sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. Korišćenjem veb sajta, pristajete na upotrebu kolačića na vašem uređaju u skladu sa našim Pravilima o kolačićima.

Recenzije

8,4 Ocena gostiju
Ocena po kategorijama
Čistoća
8,4
Udobnost
8,3
Lokacija objekta
8,2
Sadržaji
8,0
Osoblje
9,0
Vrednost
8,7
Recenzije
    mk
    10
    12. januar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    rs
    10
    7. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    rs
    10
    7. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Jelena
    rs
    9,2
    18. avgust 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Danijela
    rs
    9,2
    1. avgust 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Saša
    rs
    7,5
    8. mart 2017.
    čišćenje soba
    Doručak dobar. Osoblje pravovremeno dopunjava prazne posude. Nema gužve tokom doručka. prijatna atmosfera.
    Solidno
    mk
    5,4
    6. mart 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Nenad
    mk
    7,5
    20. februar 2017.
    Sve u svemu prijatno!
    Parkiranje osobnih automobila je na ulici. Nema poseban prking prostor
    U odnosu na cenu koshtanja usluga je bila vrlo dobra
    Sasa
    rs
    7,5
    13. februar 2017.
    Prosecno
    Apartman se nalazi ispod nivoa, kao da je u podrumu, nikako broj 2. Vlaga iz spa centra je nepodnosljiva, tako da nije moglo lepo da se spava.
    Apartman je taman za 4 osobe, sa dva kupatila. Osoblje ljubazno.
    me
    10
    26. januar 2017.
    Sve je bilo OK.
    aleksandar
    mk
    6,7
    23. januar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Angelcho
    mk
    5,8
    13. januar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    miki_r
    rs
    8,8
    10. mart 2016.
    Uglavnom pozitivno!
    Ne postoje sigurnosne kamere, poslednje noći ispred hotela su mi ukradena obadva retrovizora sa automobila. Kasnije sam saznao da je to ovde "običaj". Osoblje nije znalo kako da reaguje, da li da zove policiju ili ne. Na kraju naravno NIŠTA!!!
    Doručak prilično jednoličan ali dobar. Lokacija dosta dobra, 500 metara od gondole i 700 metara od centra. Sobe velike i čiste. Preporučujem apartman sa kaminom!
    Vesna
    rs
    8,8
    6. mart 2016.
    Kreveti su malo neudobni za spavanje.
    Sto se tiče higijene sve pohvale,doručak je ok,ljubaznost za svaku pohvalu.
Zatvori